nieuws

NBC houdt weer Bakkerij Congres

Nieuws

WAGENINGEN – Net als vorig jaar houdt het NBC weer een Bakkerij Congres. Het doel: inspireren en motiveren. Het congres bevat een afwisselend programma met vooraanstaande sprekers en topondernemers. Het thema is: Inzicht, Inspireren en Inspelen.

WAGENINGEN – Net als vorig jaar houdt het NBC weer een Bakkerij Congres. Het doel: inspireren en motiveren. Het congres bevat een afwisselend programma met vooraanstaande sprekers en topondernemers. Het thema is: Inzicht, Inspireren en Inspelen.

Dagvoorzitter
Mariëlle Bordewijk is de dagvoorzitter van het Bakkerij Congres. Marielle studeerde Industrieel Ontwerpen aan de TUDelft en werkte daarna als food marketeer bij Unilever. Sinds 2002 combineert zij, als zelfstandig food designer, haar marketingervaring met haar ontwerpvaardigheden op een geheel eigen wijze.

Het Bakkerij Congres wordt gehouden op 9 november. Meer info is binnenkort te lezen op de website van het NBC.
 

Reageer op dit artikel