nieuws

Jan Linders start online vlaaiservice

Nieuws

NIEUW-BERGEN – Jan Linders begint binnenkort met een online vlaai- en gebak bestelservice.

Jan Linders start online vlaaiservice

NIEUW-BERGEN – Jan Linders begint binnenkort met een online vlaai- en gebak bestelservice.

Vanaf week 36 kunnen klanten vlaaien, taarten en klein gebak via de website van Jan Linders bestellen en in de supermarkt afhalen en betalen, meldt Distrifood. De verschillende soorten vlaaien en gebak van de Jan Linders huismerken ‘KorenGoud’ en ‘Onze Trots’ worden elke nacht gebakken bij de Limburgse bakkerij.

Fotovlaai

De regel voor het bestellen luidt: Voor ’s ochtends 10:00 uur besteld, de volgende dag na 10:00 uur af te halen.Ook start Jan Linders met de fotovlaai. Naast de al bestaande fototaart kunnen klanten bij Jan Linders nu dus ook een vlaai met een (persoonlijke) foto bestellen.

 

 

Reageer op dit artikel