nieuws

Dessertatelier is weer Dessertwinkel

Nieuws

SCHEVENINGEN – Het Dessertatelier is weer een Dessertwinkel geworden. Patissier Richard Ophorst heeft een winkel geopend in Scheveningen.

Dessertatelier is weer Dessertwinkel

SCHEVENINGEN – Het Dessertatelier is weer een Dessertwinkel geworden. Patissier Richard Ophorst heeft een winkel geopend in Scheveningen.

Richard Ophorst ruilde in augustus 2008 zijn winkel in Den Haag in voor een atelier op een bedrijventerrein. Drie jaar later heeft hij weer de omgekeerde route afgelegd. Ophorst heeft vorige week een winkel geopend in Scheveningen. Het atelier staat te koop. De economische crisis zorgde voor een flinke omzetdaling doordat horecaklanten afhaakten. ‘Dit pad wilde ik niet bewandelen en afwachten doe ik niet’, verklaart hij zijn keuze.

Lees binnenkort meer in Bakkerswereld
 

Reageer op dit artikel