nieuws

Banden Griekse bakkerij met drugsnetwerk

Nieuws

ATHENE – Honderden rouwenden die samengekomen waren voor een traditionele Grieks-Orthodoxe begrafenisdienst nabij Athene, kregen de verrassing van hun leven toen ze koekjes met daarop cocaïne geserveerd kregen.

ATHENE – Honderden rouwenden die samengekomen waren voor een traditionele Grieks-Orthodoxe begrafenisdienst nabij Athene, kregen de verrassing van hun leven toen ze koekjes met daarop cocaïne geserveerd kregen.

Familieleden van de overledene hadden traditionele koekjes besteld bij een lokale bakkerij. Nu blijkt dat de werknemers van die bakkerij eveneens banden hadden met een Bulgaars drugsnetwerk.

De drugshandelaars probeerden om meer dan 60 kilo cocaïne te smokkelen door het, in plaats van suiker, op honderden koekjes aan te brengen. Een van de werknemers van de bakkerij had echter de verkeerde koekjes op de begrafenis geleverd, waar ze door de nietsvermoedende gasten verorberd werden. Door de vergissing konden de drugshandelaars worden ontmaskerd en opgepakt.

Reageer op dit artikel