nieuws

Bakkers maken vuist tegen supers

Nieuws

BREDA – Het online versplatform Graaggedaan.nl is op 10 augustus ‘live’ gegaan. Enkele bakkers hebben zich aangesloten.

Bakkers maken vuist tegen supers

BREDA – Het online versplatform Graaggedaan.nl is op 10 augustus ‘live’ gegaan. Enkele bakkers hebben zich aangesloten.

Graaggedaan.nl biedt verswinkeliers in Nederland de mogelijkheid om een professionele webwinkel te kunnen aanbieden. De webshops zijn voor consumenten te benaderen vanaf één herkenbaar en overzichtelijk platform, maar kunnen door winkels ook vanaf hun eigen website benaderd worden. Het idee voor een centraal platform is ontwikkeld vanuit de achterliggende gedachte, dat ambachtelijke verswinkels gedegen concurrentie ondervinden van de grote supermarktformules.

De producten van o.a. Echte Bakker Steenbergen (Meppel), Banketbakkerij Amoureus (Meppel), Slagerij Staring (Didam), Van Ommeren Vlees (Zutphen), Keurslagerij Willem Bor (Opheusden), Slager Vogels (Elsendorp) en Topslagerij Jellema (Klazienaveen) inmiddels online te bestellen. Het team van Graaggedaan.nl helpt de winkeliers met folders en ander materiaal om de promotie van het nieuwe verkoopkanaal te ondersteunen. De winkeliers zijn enthousiast en de ervaringen van deze groep zijn bijzonder waardevol voor het verder ontwikkelen van het platform.

 

Reageer op dit artikel