nieuws

Zwolse banketbakker op de bres voor monument

Nieuws

ZWOLLE – Max van Dijk, eigenaar van banketbakkerij Van Orsouw, heeft een Twitteractie gestart om de oude stadspoort van Zwolle (Sassenpoort) in ere te herstellen.

Zwolse banketbakker op de bres voor monument

ZWOLLE – Max van Dijk, eigenaar van Banketbakkerij Van Orsouw, heeft een Twitteractie gestart om de oude stadspoort van Zwolle (Sassenpoort) in ere te herstellen.

De eeuwenoude Sassenpoort moet weer een ‘Zwols juweeltje’ worden aldus de banketbakker. Als het aan de Van Dijk ligt en de stichting die de poort beheert, krijgt de poort een publieke functie. Bijvoorbeeld een trouw- en vergaderlocatie. Om dit te realiseren is geld nodig. Van Dijk spoorde via Twitter ondernemers aan het idee te steunen. Zin tweet luidde: ‘Wil met een aantal Zwollenarenondernemers kijken of we de #sassenpoort weer in"bedrijf" kunnen krijgen. Zou een juweeltje voor #zwolle zijn.’ In ruil voor geld krijgen de bedrijven gratis vergaderruimte aangeboden.

 

 

Reageer op dit artikel