nieuws

Zeelandia omarmt Vezelweken Gb Plange

Nieuws

DORDRECHT – Zeelandia is ook partner van de Nationale Vezelweken, het initiatief van Gb Plange. Een unieke samenwerking ter versterking van de ambachtelijke bakkerij.

Zeelandia omarmt Vezelweken Gb Plange

DORDRECHT – Zeelandia is ook partner van de Nationale Vezelweken, het initiatief van Gb Plange. Een unieke samenwerking ter versterking van de ambachtelijke bakkerij.

Het partnerschap houdt in dat het promotiepakket nu ook voor klanten van Zeelandia, net als voor leden van NBOV en Gb Plange, met korting te bestellen zijn.

De Nationale Vezelweken vinden plaats van 10 t/m 24 september. Doel is om bij de ambachtelijke bakkers, hun winkelpersoneel en consumenten de kennis over en consumptie van vezels te stimuleren. Het is een branchebrede activiteit, waarbij bakkers en leveranciers al hun vezelrijke broodsoorten kunnen promoten. Want meer vezels binnen krijgen is eigenlijk heel eenvoudig: eet meer vezelrijk brood.

Promotiepakket
De organisatie van de Nationale Vezelweken hebben een uitgebreid promotiepakket beschikbaar gesteld. Dit standaard actiepakket kost € 75,00. Leden van NBOV betalen € 47,50. Bij 2 balen vezelrijke producten bij Gb Plange of Zeelandia kost het pakket €37,50.

Extra materiaal
Zowel Zeelandia als Gb Plange biedt zijn klanten extra promotiemateriaal voor de vezelrijke producten aan. Echte Bakkers krijgen na bestelling van het standaard actiepakket gratis extra materiaal op maat. NBOV maakt verder enkele mini-films over vezels. Deze films zijn geschikt voor de meeste websites en TV-schermen in de winkels.
 

Reageer op dit artikel