nieuws

Van Geelen en easyFairs bundelen krachten

Nieuws

ROSMALEN – Tijdens de vakbeurs Bakkersvak op 23 mei hebben Johan Seijbel van Van Geelen Standinrichtingen en Cornelien Baijens van easyFairs een contract ondertekend, waarbij Van Geelen de nieuwe partner wordt voor alle Nederlandse vakbeurzen van easyFairs.

ROSMALEN – Tijdens de vakbeurs Bakkersvak op 23 mei hebben Johan Seijbel van Van Geelen Standinrichtingen en Cornelien Baijens van easyFairs een contract ondertekend, waarbij Van Geelen de nieuwe partner wordt voor alle Nederlandse vakbeurzen van easyFairs.

Johan Seijbel: ‘EasyFairs is één van de toonaangevende onafhankelijke beursorganisatoren in Nederland en wij zijn blij om bij te kunnen dragen aan de verdere groei van easyFairs en natuurlijk alle klanten van dienst te kunnen zijn.’ De keuze voor Van Geelen was volgens Cornelien Baijens een logische. ‘Van Geelen is onderdeel van de Boemer Rental Services Group die in Nederland marktleider is en verspreid over Europa 15 vestigingen heeft. Een uitstekende partij die onze exposanten een goede service kan bieden’, aldus Cornelien Baijens.

Meer informatie over easyFairs Netherlands: www.easyfairs.com. Info over Van Geelen Standinrichtingen: www.vangeelen.nl.

Reageer op dit artikel