nieuws

Bredase bakker heeft last van buren

Nieuws

BREDA – Bakkerij van der Kleij aan de Gaffelstraat in Breda heeft last van zijn buren. Die zijn namelijk nadat de vergunning is verleend voor uitbreiding gaan klagen.

BREDA – Bakkerij van der Kleij aan de Gaffelstraat in Breda heeft last van zijn buren. Die zijn namelijk nadat de vergunning is verleend voor uitbreiding gaan klagen.

De buren wonen op nummer 57. De bakker zit op 61, maar vroeg in juli 2010 vergunning aan bij de gemeente om de begane grond van nummer 59 bij de bakkerij te trekken. Hij had die ruimte nodig als opslagruimte en hij wilde hem als keuken gebruiken.

Geen reacties
De gemeente publiceerde haar voornemen om er aan mee te werken op 1 september in het Stadsblad en daar kwamen geen reacties (zienswijzen) op binnen. De vergunning is inmiddels onherroepelijk. Controleurs van de gemeente stelden vast dat de begane grond volgens de afspraken gebruikt wordt. Wel is de bakker gezegd dat hij een aantal illegaal aangebrachte doorbraken tussen beide panden moest herstellen.

Volgens de buren wonen ze nu naast een bedrijfspand en ondervinden ze geluidsoverlast.

De Adviescommissie bezwaarschriften buigt zich dinsdag 5 juli over het bezwaar.

 

Reageer op dit artikel