nieuws

Politie rolt illegale bakkerij op

Nieuws

DEN HAAG – De politie heeft in Den Haag een illegale broodbakkerij gesloten.

Politie rolt illegale bakkerij op

DEN HAAG – De politie heeft in Den Haag een illegale broodbakkerij gesloten.

Zij besloten een kijkje te gaan nemen in het pand na klachten van omwonenden over de stank. In het pand troffen zij een brandgevaarlijke situatie aan. Er waren meerdere mannen aan het werk. Eén daarvan deed nog een poging te ontkomen, maar kon toch dichtbij worden aangehouden. De anderen lieten zich zonder al te veel verzet arresteren.

Omdat één of meerdere ‘bakkers’ mogelijk illegaal in Nederland verblijven, zijn zij meegenomen naar het bureau. Daar zal hun verblijfsstatus precies worden uitgezocht. Het is onduidelijk wie de afnemers van het gebakken brood waren
 

Reageer op dit artikel