nieuws

Multi-Vlaai rukt op naar Tweede Kamer

Nieuws

DEN HAAG – Gebruikers van het Tweede Kamergebouw hoeven straks niet meer de stad in om vlaaien en bloemen te kopen. Als het presidium van de Kamer zijn zin krijgt, kunnen taarten van de firma Multi-vlaai en ruikers straks worden besteld via een speciaal servicepunt in het parlementsgebouw.

DEN HAAG – Gebruikers van het Tweede Kamergebouw hoeven straks niet meer de stad in om vlaaien en bloemen te kopen. Als het presidium van de Kamer zijn zin krijgt, kunnen taarten van de firma Multi-vlaai en ruikers straks worden besteld via een speciaal servicepunt in het parlementsgebouw.

Ook kan via dit punt hulp worden ingewonnen voor allerlei klusjes thuis, onder meer aan de computer. Dat bleek maandag tijdens een debat over het Kamerbedrijf. In maart werd al bekend dat er een afleverpunt komt voor kleding en schoenen, die gestoomd en gerepareerd moeten worden. Volgens Kamervoorzitter Gerdi Verbeet is een en ander in het kader van de combinatie werk en zorg. ‘En we betalen het zelf.’

Deze zomer komt ook de lang verwachte koffiehoek voor Kamerbewoners en gasten in het parlementsgebouw.

 

Reageer op dit artikel