nieuws

Biologische bakker levert aan natuurvoedingszaak

Nieuws

KROMMENIE – Biologische bakkerij Zonnemaire is nu ook hofleverancier van Duyvendak Natuurvoeding. De basis van het brood en banket is van biologische tarwe.

Biologische bakker levert aan natuurvoedingszaak

KROMMENIE – Biologische bakkerij Zonnemaire is nu ook hofleverancier van Duyvendak Natuurvoeding. De basis van het brood en banket is van biologische tarwe.

Windmolen Hermus BV uit Made maalt iedere week voor Zonnemaire vers biologisch graan. In de brood- en banketbakkerij wordt dit meel vermengd met water en zout en – afhankelijk van het type – worden er zaden, noten, vruchten of kruiden aan toegevoegd.

Volgens Duyvendak Natuurvoeding is het brood een waardevolle aanvulling op het bestaande assortiment. Naast biologisch brood en banket kan men bij Duyvendak Natuurvoeding terecht voor onder meer onbespoten groente en fruit, zuivelproducten, broodbeleg, toiletartikelen van Dr. Hauscka en biologische wijnen.
 

Reageer op dit artikel