nieuws

Zaterdagavond extra nieuwsbrief Bakkerswereld

Nieuws

DOETINCHEM – Bakkerswereld komt zaterdagvond a.s. 14 mei rond 20.15 uur met een extra nieuwsbrief. Daarin wordt bekend gemaakt welke brood- en banketbakkerswinkel één, twee of drie sterren toegekend hebben gekregen.

Zaterdagavond extra nieuwsbrief Bakkerswereld

DOETINCHEM –  Bakkerswereld komt zaterdagvond 14 mei rond 20.15 uur met een extra nieuwsbrief. Daarin wordt bekend gemaakt welke brood- en banketbakkerswinkel één, twee of drie sterren toegekend hebben gekregen.

Zangeres Ellen ten Damme maakt die ster-bakkers in het Klokgebouw in Eindhoven bekend. Dat gebeurt vooraf aan het muziekfestijn Classic meets House. Daaraan geven vele muzieksterren hun medewerking; het is een mix van acht verschillende muziekstijlen.

Uitreiking
Er komen ruim 750 gasten uit de bakkerij naar Eindhoven. Het is het feestje van en voor de ambachtelijke bakkerij, maar iedereen die werkzaam is het ambacht of industrie, of zich daarbij betrokken voelt, is welkom.
Voorafgaande aan dit feest (vanaf 17.00 uur) is er een compleet bakkerijfestijn met buffet, muziek en de bekendmaking van de bakkers met sterren. Daarna wordt aangesloten bij het muziekfestijn.

Kaarten
Voor de allerlaatste kaarten kunt u terecht op www.nbc.nl/sterrenfestijn  
 

Reageer op dit artikel