nieuws

Subway test luxe variant

Nieuws

DOETINCHEM – Broodjesgigant Subway test een luxere variant van het concept onder de naam Subway Café. De keten hoopt hiermee aan de behoefte te voldoen van franchisenemers die vestigingen willen openen in onder andere luxe kantorencomplexen.

DOETINCHEM – Broodjesgigant Subway test een luxere variant van het concept onder de naam Subway Café. De keten hoopt hiermee aan de behoefte te voldoen van franchisenemers die vestigingen willen openen in onder andere luxe kantorencomplexen.

De test, die is gestart door een franchisenemer in een kantoorgebouw in Alexandria, is inmiddels uitgebreid naar 15 vestigingen. Voor het eind van het jaar komen er volgens een woordvoerder nog tien bij.

Het aangepaste concept vergt meer ruimte dan een gewone Subway. De inrichting heeft een warm lounge-karakter met comfortabel meubilair. Naast de standaard broodjes van de keten worden diverse koffievariëteiten en diverse soorten patisserie aangeboden, zoals gebak, muffins, en zoette broodjes.

Het nieuwe concept moet meehelpen bij de groeiambitie van Subway. De keten wil nog dit jaar in Noord Amerika 2000 nieuwe vestigingen openen. Subway telt wereldwijd bijna 35.000 vestigingen.

 

Reageer op dit artikel