nieuws

Patissiers overhandigen taart aan Koningin Beatrix

Nieuws

DEN HAAG – Patissiers Frank van Haarlem en Ayla van der Pols maakten vandaag hun opwachting op Paleis Huis ten Bosch in Den Haag. Zij overhandigden een taart Koningin Beatrix ter gelegenheid van Moederdag.

Patissiers overhandigen taart aan Koningin Beatrix

DEN HAAG – Patissiers Frank van Haarlem en Ayla van der Pols maakten vandaag hun opwachting op Paleis Huis ten Bosch in Den Haag. Zij overhandigden een taart Koningin Beatrix  ter gelegenheid van Moederdag.

De twee uitverkoren patissiers hebben dit te danken aan een landelijke wedstrijd die door de NBOV in het najaar van 2010 is uitgeschreven. Alle leden van de NBOV, ruim twaalfhonderd ambachtelijke brood- en banketbakkers in totaal, werden opgeroepen om een smakelijke én prachtige taart voor de beschermvrouwe van de vereniging te ontwerpen.

Reageer op dit artikel