nieuws

Nu al belangstelling voor Bakkersvak 2013

Nieuws

ROSMALEN – Een nieuwe beurs met een eenvoudig concept heeft in Autotron Rosmalen bewezen recht van bestaan te hebben. In totaal waren er 2500 bezoekers.

Nu al belangstelling voor Bakkersvak 2013

ROSMALEN – Een nieuwe beurs met een eenvoudig concept heeft in Autotron Rosmalen bewezen recht van bestaan te hebben. In totaal waren er 2500 bezoekers.

Marketing Manager Marc van den Maagdenberg van beursorganisatie Easy Fairs was een blij mens na afloop. ‘De beurs had een goede uitstraling, de sfeer was goed.’Het gebeurd niet vaak dat een eerste beurs zo geslaagd is.

Optie
85 procent van de standhouders hebben een optie genomen voor bakkersvak 2013. En van één van de wegblijvers heeft Van den Maagdenberg ook al een telefoontje gekregen om zich te verzekeren van een stand in 2013. Van den Maagdenberg was zelf niet overal even tevreden over. Zo kan het seminar-programma nog beter uitgelicht worden, meent hij.

Demonstraties
De bezoekers werden  verwelkomd door het Bakkerijmuseum Luyksgestel. Op zondag was er een Kids Fun Corner ingericht. Onder leiding van Hans Som verzorgde het Boulangerie Team bakdemonstraties. De HAS uit Den Bosch stond er met het Food Design Experience. De beursorganisatie zelf had een eigen proefcorner: de bezoekers kregen daar gratis koffie of frisdrank en een belegd Turks broodje.

Lees in de eerstvolgende editie van Bakkerswereld het beursverslag

Reageer op dit artikel