nieuws

Nieuwe winkel Paulissen Bakkerijen

Nieuws

MAASTRICHT – Luc Paulissen van Paulissen Bakkerijen opende vorige week een nieuwe winkel.

Nieuwe winkel Paulissen Bakkerijen

MAASTRICHT – Luc Paulissen van Paulissen Bakkerijen opende vorige week een nieuwe winkel.

‘Na twee jaren doorgebracht te hebben in tijdelijke huisvesting, vanwege het nieuw te bouwen winkelcentrum in de Maastrichtse wijk Malberg, hebben wij donderdag onze winkel geopend. Gisteren ging de sleutel in de tijdelijke situatie definitief op slot,’ laat Luc Paulissen weten

De bakker geeft aan dat er nog geen spectaculaire acties hebben plaatsgevonden of advertenties in weekbladen hebben gestaan, omdat het centrum eind mei officieel wordt geopend. Paulissen: ‘Toch wisten  al veel klanten de weg naar ons te vinden.’

Reageer op dit artikel