nieuws

Metamorfose voor Bakkerij Blom

Nieuws

WEZEP – Na een grootscheepse verbouwing in een kort tijdsbestek is Bakkerij Blom aan het Meidoornplein in Wezep weer geopend. De metamorfose wordt gevierd met aanbiedingen.

Metamorfose voor Bakkerij Blom

WEZEP – Na een grootscheepse verbouwing in een kort tijdsbestek is Bakkerij Blom aan het Meidoornplein in Wezep weer geopend. De metamorfose wordt gevierd met aanbiedingen.

Bijna vier jaar geleden nam Andy Hang (links) Bakkerij Blom over van de toenmalige eigenaar. ‘Sinds kort helpt mijn vrouw Vy ook in de winkel en samen staan wij garant voor een goed product,’ laat hij Veluweland.nl weten. Om de concurrentie aan te gaan hier in het dorp was het hoog tijd om ons interieur te vernieuwen. We hebben gekozen voor een strakkere en meer eigentijdse inrichting met veel steigerhout. Het geeft een warmere uitstraling die goed bij ons past.’

Andy en Vy zijn servicegericht en altijd bijzonder vriendelijk tegen de klant. Met de opening van het compleet vernieuwde pand gaan leuke aanbiedingen samen. De hele maand mei kan de klant voor slechts 5 euro genieten van drie broden of van vier hartige broodjes of van drie belegde broodjes naar keuze.

Reageer op dit artikel