nieuws

Lekkerste school van Nederland bekend

Nieuws

WAGENINGEN – RijnIJssel College en Edison College zijn de Lekkerste scholen van Nederland. De opleidingen sleepten de prijs woensdagavond in de wacht tijdens de wedstrijd die de Stichting Jeugdvakwedstrijden hield ter ere van haar 50-jarige jubileum.

Lekkerste school van Nederland bekend

WAGENINGEN –  RijnIJssel College en Edison College zijn de Lekkerste scholen van Nederland. De opleidingen sleepten de prijs woensdagavond in de wacht tijdens de wedstrijd die de Stichting Jeugdvakwedstrijden hield ter ere van haar 50-jarige jubileum.

VMBO en MBO scholen streden op 25 mei afzonderlijk van elkaar om de titel. De wedstrijd werd gehouden op de Vakschool in Wageningen.  Ieder team, bestaande uit 3 leerlingen en een begeleider,  moest twee brood-, twee banketproducten en een sierstuk maken en dit  presenteren in een etalage. Minsten een banket-, en broodproduct moet op de wedstrijddag zelf worden gemaakt. Het RijnIJssel College won de titel bij het MBO. Het Edison College was de beste van alle VMBO scholen.

 

Reageer op dit artikel