nieuws

Daelmans neemt De Molen’s Banket over

Nieuws

VLIJMEN – Daelmans Banket heeft De Molen’s Banket in Scherpenzeel overgenomen.

Daelmans neemt De Molen’s Banket over

VLIJMEN – Daelmans Banket heeft De Molen’s Banket in Scherpenzeel overgenomen.

Dat bevestigt het bedrijf uit Vlijmen tegenover Bakkerswereld. De Molen’s Banket is marktleider in speculaasbrokken en heeft daarnaast een positie in stuksartikelen koek.

Volgens Thijmen Peter de With, Algemeen Directeur van Daelmans, vormt de overname een mooie aanvulling op het huidige assortiment, waarin sterke posities worden ingenomen in onder meer stroopwafels, kokosbanket, bladerdeeg producten, cakejes en gevuld speculaas.

Schaalgrootte
De eigenaren van De Molen’s Banket geven aan, in de gegeven omstandigheden, tevreden te zijn met de overname door Daelmans. “ Wij hebben ons op tijd gerealiseerd dat we schaalgrootte misten om verder te expanderen en zien, met de overname door Daelmans, de toekomst voor onze medewerkers in Scherpenzeel met vertrouwen tegemoet”.
 

Reageer op dit artikel