nieuws

Bakkerij Oonk ‘trots op’ FC Twente

Nieuws

ENSCHEDE – Voor de bakkers van Oonk uit Enschede staat de afloop van de voetbalcompetitie al vast. Om warm te draaien voor het kampioenschap verkoopt de bakker sinds maandag speciale Twentecupcakes.

Bakkerij Oonk ‘trots op’ FC Twente

ENSCHEDE – Voor de bakkers van Oonk uit Enschede staat de afloop van de voetbalcompetitie al vast. Om warm te draaien voor het kampioenschap verkoopt de bakker sinds maandag speciale Twentecupcakes.

Dit jaar zonder het logo van de voetbalclub. Vorig jaar moest Oonk de productie van ‘voetbalgebak’ stoppen omdat hij zonder toestemming gebruik maakte van het merk FC Twente. Nu gebruikt hij alleen het woord ‘Twente’ en een afbeelding van het Twentse Ros. Op de gewone gebakjes prijken eetbare bordjes met teksten als , Trots op Twente’ en ‘Nog een week te gaan’.

Oonk is Twentefan en tevens hofleverancier van FC Twente. Maandagmorgen werd een, door zijn bakkerij gemaakte supergrote kampioenstaart bezorgd bij de Grolsch Veste. De taart was goed voor honderd punten die ervan konden worden gesneden.

Lees ook
Kampioensgebak FC Twente ‘loopt storm’
 

Reageer op dit artikel