nieuws

Bakker Bos sluit

Nieuws

Op woensdag 1 juni sluit de winkel van Bakkerij Bos de deuren. Henk Bos laat in de regionale pers weten dat al een paar jaar het klantenbestand terug loopt en daarmee de omzet. Daarom wordt de verkoop van brood en gebak verplaatst naar onder andere de Plus in Maarn’. Ook kunnen de klanten daar terecht voor alle bestellingen

Bakker Bos sluit

Op woensdag 1 juni sluit de winkel van Bakkerij Bos de deuren. Henk Bos laat in de regionale pers weten dat al een paar jaar het klantenbestand terug loopt en daarmee de omzet. Daarom wordt de verkoop van brood en gebak verplaatst naar onder andere de Plus in Maarn’. Ook kunnen de klanten daar terecht voor alle bestellingen.

Voor de inwoners van Maarsbergen wordt het mogelijk gemaakt brood en banket aan huis bezorgd te krijgen. Anton Stuurman zal vier dagen in de week met zijn Broodbus in het dorp komen. Ook de rijdende winkel van de firma Gorter levert brood van Bakkerij Bos.

Reageer op dit artikel