nieuws

TV programma om culi-toerisme te bevorderen

Nieuws

HILVERSUM – RTL 4 start een nieuw programma om het binnenlandse toerisme te bevorderen. Lekker weg aan tafel behandelt delen van Nederland niet alleen uit toeristisch oogpunt, maar ook vanuit culinair perspectief.

HILVERSUM – RTL 4 start een nieuw programma om het binnenlandse toerisme te bevorderen. Lekker weg aan tafel behandelt delen van Nederland niet alleen uit toeristisch oogpunt, maar ook vanuit culinair perspectief.

Lekker weg aan tafel is een initiatief van het Nederlands Bureau voor Toerisme (NBTC) en VVV Nederland.
Terugkerend item uit het programma is een grote eettafel die steeds op een bijzondere plek in een regio of stad staat. Elke aflevering onderneemt een familie die iets te vieren heeft drie activiteiten.

TV-kok René Pluijm gaat ondertussen op zoek naar de beste streekingrediënten, speciaalzaken en lokale lekkernijen voor het diner dat hij verzorgt voor de familie.

De eerste uitzending is op zondagmiddag 1 mei om 17.00 uur.

 

Reageer op dit artikel