nieuws

Secretaressedag bij Bakken met Plaizier

Nieuws

HOOGEVEEN – Bakken met Plaizier, met drie vestigingen in Hoogeveen, speelt in op secretaressedag, dat vandaag wordt gehouden.

Secretaressedag bij Bakken met Plaizier

HOOGEVEEN – Bakken met Plaizier, met drie vestigingen in Hoogeveen, speelt in op secretaressedag, dat vandaag wordt gehouden.

De Hoogeveense bakker stimuleert bazen om chocolade paashazen voor de secretaresses te kopen. Secretaressedag is een van oorsprong Amerikaans bedenksel. Het is op 20 april 1989 in Nederland geïntroduceerd door Secretaresse Magazine (het huidige Management Support Magazine), StarJob Secretaresse Uitzendbureau (het huidige StarJob the secretary network), Schoevers, Fleurop en Bloemenbureau Holland.

De bedoeling van het jaarlijkse evenement is om de secretaresse in het zonnetje te zetten, stil te staan bij zijn/haar toegevoegde waarde voor de organisatie en om het imago van het secretaressevak te verbeteren.
 

Reageer op dit artikel