nieuws

Landmarkt opent eerste overdekte versmarkt

Nieuws

AMSTERDAM – Landmarkt opent haar deuren in Amsterdam. Een plek waar versproducten, horeca en detailhandel met elkaar integreren.

AMSTERDAM – Landmarkt opent haar deuren in Amsterdam. Een plek waar versproducten, horeca en detailhandel met elkaar integreren.

Het concept is geïnspireerd door Zuid-Spaanse overdekte marktplaatsen, waar kooplui hun verse handelswaar verkopen en vol passie vertellen over hun product, aldus Harm Jan van Dijk in de Telegraaf.

Bakkerij
De eerste Landmarkt vestiging opent donderdag in Amsterdam-Noord. Er worden dagverse producten aangeboden in een bakkerij, slagerij, vishandel en kaas- en groentekramen, zoveel mogelijk zonder tussenhandel. Het gaat hier om vaste standplaatsen, net zoals in de Zuid-Spaanse steden.

Vers
Producten zullen zoveel mogelijk ter plekke voor de consument worden bereid, om het verse imago te ondersteunen. Te midden van dit alles bevindt zich een enorme bar met terras. Daarnaast leveren agrariërs uit de omgeving dagelijks verse producten middels een eigen ontworpen logistiek systeem.

 

Reageer op dit artikel