nieuws

Inschrijving Gouden Gard 2011 gestart

Nieuws

WAGENINGEN – De 25e editie om de Gouden Gard wordt dit jaar gehouden op 4 oktober in het Nederlands Bakkerij Centrum. Inschrijven voor de jubileumeditie kan vanaf nu.

Inschrijving Gouden Gard 2011 gestart

WAGENINGEN – De 25e editie om de Gouden Gard wordt dit jaar gehouden op 4 oktober in het Nederlands Bakkerij Centrum. Inschrijven voor de jubileumeditie kan vanaf nu.

Deelnemers moeten binnen 5,5 uur een opdracht maken die bestaat uit verschillende onderdelen. De wedstrijd is voor mbo-leerlingen die een bakkerij- en/of horecaopleiding volgen op niveau drie of vier. Leerlingen die hun opleiding op niveau drie of vier al hebben afgerond kunnen ook deelnemen als het diploma niet ouder is dan anderhalf jaar.

Talentenprijs 2011
Op dezelfde dag wordt ook de Talentenprijs 2011 uitgereikt. Aan deze wedstrijd kunnen leerlingen in opleiding voor niveau twee deelnemen. Om kans te maken op de titel leveren leerlingen twee taarten in die zij in hun leerbedrijf hebben gemaakt.

Gouden Gard is een samenwerking tussen de vereniging Gouden Gard, het middelbaar bakkerijberoepsonderwijs, het bedrijfsleven en Kenwerk. Inschrijven kan tot 15 juni. Leerlingen kunnen zich inschrijven op www.goudengard.nl.

Foto: winnaars 2009 

 

 

Reageer op dit artikel