nieuws

Hoge Franse onderscheiding voor Jan van Liempt

Nieuws

AALSMEER – Jan van Liempt, algemeen directeur van de Boulangerie de France, heeft een Franse onderscheiding gekregen van de Franse ambassadeur in Nederland.

AALSMEER – Jan van Liempt, algemeen directeur van de Boulangerie de France, heeft een Franse onderscheiding gekregen van de Franse ambassadeur in Nederland.

Het gaat om de Orde van Verdienste voor de Landbouw Chevalier de L’Ordre du Mérite Agricole. Van Liempt krijgt deze onderscheiding voor zijn verdiensten voor Frankrijk. Boulangerie de France, gevestigd in Aalsmeer, importeert vanaf 1984 al het echte originele Franse brood. Het heeft niet geprobeerd de Franse bakker te imiteren. De traditionele broodproducten komen, diepgevroren en in een ruim assortiment, rechtstreeks uit Frankrijk.
 

Reageer op dit artikel