nieuws

Bakkerij Smits 100 jaar

Nieuws

LOTTUM – Bakkerij Smits is een eeuw oud. De bakkerij uit het Limburgse Lottum viert het eeuwfeest met een open dag.

Bakkerij Smits 100 jaar

LOTTUM – Bakkerij Smits is een eeuw oud. De bakkerij uit het Limburgse Lottum viert het eeuwfeest met een open dag.

Bestond het assortiment in 1911uit wit- en tarwebrood van acht en twaalf ons en grote roggebroden, Vandaag is dat dertig soorten, luxe vlaaien en gebak. Het bedrijf is een echt familiebedrijf. Opa begon de bakkerij, vader nam hem over. Jos nam in 1989, samen met zijn vrouw Petra, op zijn beurt weer de zaak over van zijn vader. Naast het moederbedrijf in Lottum, heeft Bakkerij Smits een filiaal in Well.

De eigenaren vieren het eeuwfeest op tweede paasdag met een open dag.

 

 

Reageer op dit artikel