nieuws

Bakker Visser bakt lang paasbrood

Nieuws

ALPHEN – Bakkerij Visser uit Alphen aan de Rijn gaat zaterdag 23 april proberen een 75 meter lang paasbrood te bakken. Winkelcentrum Aarhof wil proberen daarvoor een vermelding te krijgen in het Guinness book of records.

ALPHEN – Bakkerij Visser uit Alphen aan de Rijn gaat zaterdag 23 april proberen een 75 meter lang paasbrood te bakken. Winkelcentrum Aarhof wil proberen daarvoor een vermelding te krijgen in het Guinness book of records.

Het winkelcentrum heeft de laatste maanden nogal wat negatieve publiciteit gehad. De ondernemers willen uit die negatieve spiraal komen met een aantal leuke acties.Het grootste paasbrood wordt zaterdag uitgedeeld onder de bezoekers van het winkelcentrum als een lekkere traktatie tijdens het paaswinkelen. ‘We hopen er ruim 10 duizend sneetjes uit te halen’, verwacht de organisatie.
 

Reageer op dit artikel