nieuws

Bakker Plaizier zet bioscoop op stelten

Nieuws

HOOGEVEEN – Bakker Floor Plaizier uit Hoogeveen laat weer van zich horen. Hij tovert op eerste paasdag de plaatselijke bioscoop om tot een chocolade paashazen festijn.

Bakker Plaizier zet bioscoop op stelten

HOOGEVEEN – Bakker Floor Plaizier uit Hoogeveen laat weer van zich horen. Hij tovert op eerste paasdag de plaatselijke bioscoop om tot een chocolade paashazen festijn.

In de foyer van het Luxor Theater creëert Floor Plaizier, eigenaar van de gelijknamige bakkerij een chocolade paasland met paaseitjes, paashazen, chocolade fonteinen en een heuse chocolade paashaas machine. Kinderen kunnen, met hulp van de bakkers, hun eigen paashaas maken.

HOP
Aanleiding voor het Het chocolade festijn is HOP, een animatiefilm over een jonge paashaas die de leiding krijgt over een chocoladefabriek op Paaseiland. Entree voor het festijn inclusief film is tien euro. Na afloop krijgt ieder kind een paashaas mee.
 

Reageer op dit artikel