nieuws

Bakker Bart nu ook mobiel

Nieuws

BEUNINGEN – Bakker Bart heeft sinds kort een mobiele bakkerij en staat vanaf heden op evenementen en festivals door heel Nederland.

Bakker Bart nu ook mobiel

BEUNINGEN – Bakker Bart heeft sinds kort een mobiele bakkerij en staat vanaf heden op evenementen en festivals door heel Nederland.

‘Na eerst in 2010 een succesvolle pilot tijdens het Paaspop festival in Schijndel te hebben gedraaid, is het besluit genomen om door te gaan met dit nieuwe concept binnen Bakker Bart,’ laat New Business Manager Paul van Rossum weten.

Dit jaar is Bakker Bart al op acht evenementen en festivals te bezoeken. Zo is de mobiele bakkerij tijdens het paasweekend wederom te vinden op het Paaspop festival in Schijndel. Van Rossum: ‘Bakker Bart-klanten misten een stukje gezond eten tijdens evenementen en festivals. De behoefte aan een lekker en gezond broodje is groot gebleken.’

Reageer op dit artikel