nieuws

Overval op bakkerij Van der Breggen

Nieuws

SCHIEDAM – Van der Breggen bakkers is gistermiddag opgeschrikt door een overval. De winkel aan de Malmo in Schiedam werd overvallen door twee jongens.

Overval op bakkerij Van der Breggen

SCHIEDAM – Van der Breggen bakkers is gistermiddag opgeschrikt door een overval. De winkel aan de Malmo in Schiedam werd overvallen door twee jongens.

Twee jongens kwamen rond kwart over drie binnen en eisten onder bedreiging van een mes geld. Nadat zij een greep in de kassa hadden gedaan, gingen zij er lopend De politie heeft sporen verzameld en bij bedrijven in de buurt zijn camerabeelden veiliggesteld. De jongens zijn nog voortvluchtig.

Er zijn geen gewonden gevallen. Wel zit de schrik er bij de twee winkeldames goed in , aldus Ineke van der Breggen. ‘We hebben in alle winkels al pinautomaten. We zijn ook bezig om overal camera’s te plaatsen.’ Het is de zesde overval sinds Dick en Ineke de zaak in 1989 overnamen. 
 

 

Reageer op dit artikel