nieuws

Drie nieuwe broodsoorten Dekamarkt

Nieuws

VELSEN – Supermarktketen Dekamarkt introduceert met ingang van 22 maart op de broodafdeling van alle 86 winkels drie nieuwe broodsoorten.

Drie nieuwe broodsoorten Dekamarkt

VELSEN – Supermarktketen Dekamarkt introduceert met ingang van 22 maart op de broodafdeling van alle 86 winkels drie nieuwe broodsoorten.

Het gaat om vloer-, boeren- en tarpanbroden die onder de gemeenschappelijke noemer ‘Proef ’t verschil’ worden gelanceerd, meldt Distrifood. De broden zijn ontwikkeld in de eigen bakkerijen van Deka.

Trots
Assortimentsmanager Mark Wessels is trots op het eindresultaat. ‘We hebben niet alleen de receptuur en de ingrediënten van de broden veranderd. De broden hebben ook een nieuwe verpakking gekregen.’ Met de nieuwe soorten deelt Dekamarkt het assortiment in drie categorieën in, aldus Wessels. ‘Tarpan is busbrood van goede kwaliteit voor een scherpe prijs. Boerenbrood is supergezond, vezelrijk brood, terwijl vloerbrood voor de echte fijnproevers is bedoeld.’

Gratis brood
Tijdens de introductieperiode kan het nieuwe brood voordelig worden uitgeprobeerd. Klanten maken daarnaast onder meer kans op een jaar lang gratis brood en een rondleiding door de eigen bakkerij van de supermarktketen.

 

Reageer op dit artikel