nieuws

Bakkers op studiereis in Japan (dag 3)

Nieuws

TOKYO – Een groep van 18 bakkers is op zaterdag 26 februari vertrokken voor een ontdekkingsreis naar Tokyo Japan. Het doel: retailconcepten bekijken. Japanners weten van winkelen een beleving te maken.

TOKYO – Een groep van 18 bakkers is op zaterdag 26 februari vertrokken voor een ontdekkingsreis naar Tokyo Japan. Het doel: retailconcepten bekijken. Japanners weten van winkelen een beleving te maken. 

Het Nederlands Bakkerij Centrum is zaterdag 26 februari met 18 bakkers naar Tokio gegaan voor een studiereis van zes dagen. Tijdens deze reis worden de bakkers begeleid door een journalist met passie voor brood en banket. Hij neemt de bakkers mee langs alle fascinerende en bijzondere winkels en zaken op het gebied van brood en banket.

Sandra Pluim, projectmanager van het NBC, houdt tijdens de reis een weblog bij.

 

Reageer op dit artikel