nieuws

Bakker Bas Vermeulen presenteert Kamelenbrood

Nieuws

BERLICUM – Na bonbons op basis van kamelenmelk is het de bakkers van Vermeulen & Den Otter gelukt om brood te maken op basis van kamelenmelk. Het kamelenbrood werd afgelopen weekend officieel gepresenteerd.

Bakker Bas Vermeulen presenteert Kamelenbrood

BERLICUM – Na bonbons op basis van kamelenmelk is het de bakkers van Vermeulen & Den Otter gelukt om brood te maken op basis van kamelenmelk. Het kamelenbrood werd afgelopen weekend officieel gepresenteerd.

Vermeulen & Den Otter speelt hiermee in op de nog steeds groeiende markt van mensen met een koemelk eiwit allergie, tarwe gluten intolerantie en maag en darmklachten. Het brood is gemaakt op basis van spelt granen en natuurlijke gisting (desem) en natuurlijk kamelenmelk.
 

Reageer op dit artikel