nieuws

Bakker Bart in finale Franchisenemer van het Jaar

Nieuws

VLIJMEN – Arjan en Marion Zegers van Bakker Bart in Vlijmen zijn doorgedrongen tot de laatste drie in de verkiezing Franchisenemer van het Jaar.

VLIJMEN – Arjan en Marion Zegers van Bakker Bart in Vlijmen zijn doorgedrongen tot de laatste drie in de verkiezing Franchisenemer van het Jaar.

In de wedstrijd, die voor de tweede keer wordt gehouden door Stichting Onderneem ‘t! , hebben ze nog concurrentie van George en Marije Le Comte (Bruna in Breda) en Wilfried Akkersdijk (Colors@Home in Raalte).

In totaal werden 35 franchisenemers voorgedragen. Na een stemronde op internet beleven er drie bedrijven over. In de eindronde zal een driekoppige jury en een mystery shopper de vestigingen bezoeken. De finale is op vrijdag 8 april in Baarn.
 

Reageer op dit artikel