nieuws

Italiaan begint bakkerswinkel in Sittard

Nieuws

SITTARD – Sittard krijgt er een bakkerswinkel bij. In maart opent een Italiaan zijn nieuwe zaak in de Limburgse stad.

SITTARD – Sittard krijgt er een bakkerswinkel bij. In maart opent een Italiaan zijn nieuwe zaak in de Limburgse stad.

De nieuwe bakkerswinkel, Sallys’ Bakshop gedoopt, is het allereerste filiaal van van de Italiaanse eigenaar Salvatore Bonariggo. ‘We hebben grootse plannen. De komende jaren gaan we diverse vestigingen openen, verspreid over heel Nederland. Om te beginnen in Sittard, waar dagvers Duits brood nou niet bepaald op grote schaal verkrijgbaar is. En laat dat nou precies onze specialiteit zijn’, laat Bonariggo (41) tegenover Dagblad de Limburger weten. Het brood wordt ingekocht in Duitsland en in de winkel afgebakken.

 

Reageer op dit artikel