nieuws

Gaat de 25.000 euro naar WP Haton ?

Nieuws

PANNINGEN – WP Haton BV, Panningen is genomineerd voor de Jan Huygen Linschoten Prijs 2010.

PANNINGEN – WP Haton BV, Panningen is genomineerd voor de Jan Huygen Linschoten Prijs 2010.

WP Haton moet het in de finale opnemen twee andere Nederlandse ondernemingen die internationaal actief zijn: BRB International BV, Ittervoort (chemische producten, additieven, siliconen en smeermiddelen) en Ciparo BV, Rotterdam (recyclemateriaal).

De Jan Huygen van Linschoten Prijs is in het leven geroepen om internationaal actieve ondernemers te erkennen en te stimuleren. Huygen van Linschoten (1563-1611) was een Nederlandse koopman en ontdekkingsreiziger, die Nederlanders stimuleerden om hun handel naar Azië uit te breiden. De drie uitgekozen finalisten geven op 8 februari – de 400ste sterfdag van Jan Huygen van Linschoten – tijdens het World Tennis Tournament een bedrijfspresentatie aan jury en publiek. De bedrijven worden getoetst op onder andere ambitie, ondernemerschap, verkoopconcept, aanpak en culturele aspecten van internationaal zakendoen.

Naast een sculptuur is er een geldbedrag van 25.000 Euro te verdienen.
 

Reageer op dit artikel