nieuws

CSM neemt Classic Cakes over

Nieuws

CSM heeft het Britse bedrijf Classic Cakes Ltd. overgenomen. Hiermee denkt CSM haar leidende marktpositie te kunnen versterken.

CSM heeft het Britse bedrijf Classic Cakes Ltd. overgenomen. Hiermee denkt CSM haar leidende marktpositie te kunnen versterken.

CSM mikt met name op verdere groei in retail en foodservice. Bovendien verbreedt het bedrijf zo zijn productiefaciliteiten, waardoor het zijn afnemers een breder assortiment kan bieden. Ook krijgt CSM met de overname de beschikking over extra capaciteit voor toekomstige groei, zowel in het Verenigd Koninkrijk als daarbuiten.

Classic Cakes produceert verschillende premium bakkerijproducten voor foodservice en retail, waaronder verpakte cake-producten. Het assortiment omvat flapjacks, shortbread, tray bakes en meerlaagse taarten. Het bedrijf, met productiefaciliteiten in Daventry, heeft zo’n 90 personeelsleden en haalt in het Verenigd Koninkrijk een jaaromzet van 11,4 miljoen euro.

 

Reageer op dit artikel