nieuws

Brood&Banket Service gaat fair trade

Nieuws

OUDERKERK AAN DE AMSTEL – Brood&Banket Service stapt per direct over op honderd procent fair trade chocolade, Dat betekent dat de herkomst van de chocolade traceerbaar is.

OUDERKERK AAN DE AMSTEL – Brood&Banket Service stapt per direct over op honderd procent fair trade chocolade, Dat betekent dat de herkomst van de chocolade traceerbaar is.

‘Wij hebben de keuze voor fairtrade gemaakt om een steentje bij te dragen aan een betere wereld. Door fairtrade chocolade te gebruiken krijgen de cacaoboeren een eerlijke prijs voor hun cacao. De prijs is namelijk gebaseerd op de productiekosten en het wordt niet beïnvloed door de verhoudingen op de internationale markt’, aldus eigenaar Jaco Schippers.

‘Op deze manier krijgen de boeren voldoende geld voor hun levensonderhoud en ontwikkeling. Bovendien kunnen ze zo een beetje winst maken om te investeren in nieuwe technieken, cacaobonen en materialen.’

 

Reageer op dit artikel