nieuws

Sonneveld team steunt Alpe d’HuZes

Nieuws

PAPENDRECHT – Zeven medewerkers van Sonneveld doen mee aan het fietsevenement Alpe d’HuZes. Het team wil minimaal 25.000 euro inzamelen voor KWF Kankerbestrijding.

Sonneveld team steunt Alpe d’HuZes

PAPENDRECHT – Zeven medewerkers van Sonneveld doen mee aan het fietsevenement Alpe d’HuZes. Het team wil minimaal 25.000 euro inzamelen voor KWF Kankerbestrijding.

Alpe d’HuZes wordt dit jaar gehouden op 9 juni. Alle deelnemers streven ernaar de Alpe d’ Huez 6 keer te beklimmen. Het team is ontstaan door een persoonlijk initiatief van John Smit, rayon manager bij Sonneveld. John Smit is sinds vorig jaar vrijwilliger bij Alpe d’HuZes en overwon de berg in 2010 zelf 4 keer. ‘Het Sonneveld fietsteam was in no time gevormd’ aldus John Smit. ‘Het is verschrikkelijk mooi om te zien hoe mijn collega’s dit oppakken en ondersteunen. Niet alleen de zeven collega’s die gaan fietsen, maar ook iedereen die hen financieel steunt.’

Meer informatie:
http://deelnemers.alpe-dhuzes.nl
http://deelnemers.alpe-dhuzes.nl/teams/sonneveld-on-top  

 

Reageer op dit artikel