nieuws

Muur met Bossche bollen in nieuw ziekenhuisrestaurant

Nieuws

DEN BOSCH – Het personeelsrestaurant van het nieuwe Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch krijgt een muur met allemaal Bossche bollen erop.

Muur met Bossche bollen in nieuw ziekenhuisrestaurant

DEN BOSCH – Het personeelsrestaurant van het nieuwe Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch krijgt een muur met allemaal Bossche bollen erop.

Het ziekenhuis heeft ook een eigen variant op de Bossche lekkernij; de Jeroen Bosch bol, een combinatie tussen een Bossche bol en een Bossche koek. In het nieuwe ziekenhuis worden drie locaties samengevoegd, meldt Misset Horeca. Het restaurant krijgt 400 zitplaatsen en zal per dag 800 tot 1000 mensen over de vloer krijgen voor de lunch. Maar ook voor de warme maaltijd kan zorgpersoneel er terecht. Het restaurant is dagelijks geopend van 7.30 tot 19.00 uur.

Het nieuwe personeelsrestaurant kent een eilandopstelling. Nu wordt nog gewerkt met een lijnbuffet. Medewerkers kunnen kiezen voor verse producten uit de front-office keuken of voorverpakte broodjes. Het gaat om een combinatie van bediening en zelfbediening. De kassa’s zijn niet meer bemand in het nieuwe personeelsrestaurant.

Lees ook:
Bakkerij Vermeulen & Den Otter deelt 1500 Bossche bollen uit
Reuze Bossche bol voor jubilerende Harrie Leijten
 

Reageer op dit artikel