nieuws

Kate’s Cakes wint Innovation Award

Nieuws

AMSTERDAM – Kate’s Cakes Cup Cakes van CSM Benelux is uitgeroepen tot winnaar van de Horecava Innovation Award 2011 in de categorie Food & Beverage.

Kate’s Cakes wint Innovation Award

AMSTERDAM – Kate’s Cakes Cup Cakes van CSM Benelux is uitgeroepen tot winnaar van de Horecava Innovation Award 2011 in de categorie Food & Beverage.

De vakjury bestempelt de Cup Cakes als een uniek en aantrekkelijk concept, door de ambachtelijke presentatie in combinatie met de kleurrijke promotiematerialen. De uitreiking van de award vond plaats tijdens de elfde editie van de Horecava.

Reactie
Edwin Wentink, Business Unit Director van CSM Benelux: ‘Kate’s Cakes Cup Cakes zijn al jarenlang een begrip in Groot-Brittannië en de Verenigde Staten. Ook de Nederlandse consument heeft interesse, maar vindt de Engelse en Amerikaanse producten vaak veel te zoet en te vet. Na consumentenonderzoek heeft CSM voor de Benelux een speciale portfolio ontwikkeld, aangepast aan de smaakverwachtingen van de Nederlandse en Belgische consument. De eerste reacties vanuit de markt zijn zeer veelbelovend.’

 

Reageer op dit artikel