nieuws

Joost Rotteveel volgt Adriaan van Haarlem op

Nieuws

Patissier en chocolatier Joost Rotteveel (41) heeft de algemene leiding op zich genomen over zowel de afdeling chocolaterie als patisserie van Huize van Wely. Hij volgt Adriaan van Haarlem op.

Joost Rotteveel volgt Adriaan van Haarlem op
Joost Rotteveel. Foto: Joep van der Pal Noordwijk - Joost Rotteveel - Huize van Wely

Dat maakt het bedrijf bekend via een persbericht. Rotteveel is vanaf 1 januari benoemd als leidinggevende chocolaterie en patisserie. Rotteveel werd vijf keer achtereenvolgend Nederlands kampioen patisserie, op jeugdige leeftijd werd hij Europees kampioen patisserie en tevens derde bij de wereldkampioenschappen in Baden-Baden, Duitsland.

Vakkennis

De afgelopen jaren heeft Rotteveel zich naast patisserie, verder gespecialiseerd op het gebied van chocolaterie. Zijn werkzaamheden en kennis zijn sterk innovatief gericht, tevens is hij door zijn grote educatieve kwaliteiten zeer vaardig in het overbrengen van vakkennis op jonge vakgenoten, aldus Huize van Wely.

Van Haarlem

Adriaan van Haarlem (61) was vanaf 1966 werkzaam bij Huize van Wely en mede onder zijn leiding is het bedrijf gegroeid tot wat het nu is. Huize van Wely heeft inmiddels vijf Nederlandse vestigingen, drie in Jakarta, Indonesië en één in Kuala Lumpur, Maleisië. Van Haarlem staat bekend als zeer kundig en heeft aan de wieg gestaan van de carrières van meerdere generaties patissiers in Nederland

 

Reageer op dit artikel