nieuws

HBD brengt nieuwe ideeëngids uit

Nieuws

DEN HAAG – Het Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD) heeft in samenwerking met de brancheorganisaties NBOV, ADN (groentemannen), KNS (slagers), en NBPW (poeliers) een nieuwe ideeëngids voor lokale verssamenwerking uitgebracht.

DEN HAAG – Het Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD) heeft in samenwerking met de brancheorganisaties NBOV, ADN (groentemannen), KNS (slagers), en NBPW (poeliers) een nieuwe ideeëngids voor lokale verssamenwerking uitgebracht.

De gids is uitgebreid met nieuwe mogelijkheden om samen te werken en bevat informatie over de vormen van verssamenwerking, een stappenplan voor verssamenwerking, ideeën voor gezamenlijke acties, een overzicht van succesfactoren en valkuilen en veel praktische tips. De ideeëngids is geschreven op basis van praktijkervaringen van versondernemers.

De ideeëngids kan gratis worden gedownload via www.verssamenwerking.nl  

 

Reageer op dit artikel