nieuws

Bakkerij van Dongen koopt winkels Van Olst

Nieuws

NUNSPEET – De winkels van de failliete Bakkerij van Olst in Elburg zijn overgenomen door bakkerij Van Dongen uit Nunspeet.

NUNSPEET – De winkels van de failliete Bakkerij van Olst in Elburg zijn overgenomen door bakkerij Van Dongen uit Nunspeet.

Eigenaar Paul van Dongen: ‘Het gaat om twee winkels in Elburg. Wij hadden daar nog geen winkels en in het kader van de schaalvergroting passen ze prima’, verklaart hij de overname. Eind januari worden de winkels omgebouwd. De winkels worden beleverd vanuit de centrale bakkerij in Nunspeet.

De intentie van Van Dongen is zoveel mogelijk personeelsleden mee te nemen naar het nieuwe bedrijf. ‘Ik ga nu met iedereen in gesprek. Het ligt moeilijk, omdat de vorige eigenaar veel met oproepkrachten werkte. Ik werk meer met vaste teams’, aldus Van Dongen. 
Door de overname komt het aantal winkels van Van Dongen op negen.
 

Reageer op dit artikel