nieuws

Ticho Chocolaterie introduceert Zeeuwse bonbon

Nieuws

YERSEKE – Timo Cornelisse (26) van Ticho Chocolaterie & Patisserie uit Yerseke heeft een echte Zeeuwse bonbon ontwikkeld: de ‘Suprenant Zélande’.

Ticho Chocolaterie introduceert Zeeuwse bonbon

YERSEKE – Timo Cornelisse (26) van Ticho Chocolaterie & Patisserie uit Yerseke heeft een echte Zeeuwse bonbon ontwikkeld: de ‘Suprenant Zélande’.

De bonbon is gemaakt van pure chocolade met een bijzondere smaakcombinatie van zeezout en Zeeuwse roomboter Babbelaars. Deze Zeeuwse ingrediënten passen perfect binnen het nieuwe imago van Zeeland: ‘Zeeland…. Echt waar!’ De nieuwe promotie aanpak van Zeeland is ‘anders’. Niet het gewenste imago staat centraal, maar de eigen kracht en identiteit van Zeeland. ‘Echt waar’ verwoordt dit DNA van Zeeland: datgene wat Zeeland écht is en wat het te bieden heeft, dus ook een Zeeuwse bonbon op ambachtelijke wijze gemaakt, aldus Timo Cornelisse!.

Woensdagmorgen 27 april is de eerste bonbon aangeboden aan de commissaris van de Koningin van Zeeland mevrouw Karla Peijs. Voor meer informatie over deze bonbon: www.ticho-chocolade.nl

Lees ook
Chocolatier PUUR presenteert TWIN bonbon
Geert-Jan Heesterbeek maakt Lekkerste bonbon van Nederland
Bakker introduceert bonbons van kamelenmelk

Reageer op dit artikel