nieuws

Leerlingen Graafschap College maken 200 appeltaarten met gehandicapten

Nieuws

DOETINCHEM – Een groep van tien personen met een verstandelijke beperking van ‘s Heeren Loo uit Apeldoorn is op werkbezoek geweest bij de bakkerijafdeling van het Graafschap College. Opdracht was het maken van 200 appeltaarten.

Leerlingen Graafschap College maken 200 appeltaarten met gehandicapten

DOETINCHEM – Een groep van tien personen met een verstandelijke beperking van ‘s Heeren Loo uit Apeldoorn is op werkbezoek geweest bij de bakkerijafdeling van het Graafschap College. Opdracht was het maken van 200 appeltaarten.

Aanleiding is de dag van de verpleging op woensdag 12 mei. ‘s Heeren Loo deed een beroep op het ROC uit Doetinchem omdat hun eigen bakkerij (Bakkerij Zonnehoeve) te klein was voor de grote opdracht. De appeltaarten worden op 12 mei uitgedeeld aan de medewerkers van ‘s Heeren Loo.

 

Reageer op dit artikel