nieuws

Zoektocht naar de beste bakkersknecht van Nederland

Nieuws

WAGENINGEN – Wie wordt de beste bakkersknecht van Nederland? Leerlingen kunnen tot eind juni strijden om deze titel

Zoektocht naar de beste bakkersknecht van Nederland

WAGENINGEN – Wie wordt de beste bakkersknecht van Nederland? Leerlingen kunnen tot eind juni strijden om deze titel.

Het Voorlichtingsbureau Brood heeft begin januari de driedimensionale game ‘Brood The Making Of’ ontwikkeld voor groep 5 t/m 8 van het basisonderwijs. Aan het spel is tijdelijk een wedstrijd verbonden: Tot 30 juni 2010 kunnen kinderen met de hoogste scores kans maken op leuke prijzen, zoals een weekendje Efteling (inclusief ontbijt met versgebakken broodjes) en hippe broodtrommels met hun eigen naam er op.

Bakkers
Om deze wedstrijd ook in de winkel onder de aandacht te brengen, is een speciale wedstrijdkaart ontwikkeld. Bakkers kunnen deze kaarten (per 100 verpakt) kosteloos bij het Voorlichtingsbureau Brood opvragen. De kaarten kunnen als extra attentie worden meegegeven aan klanten met kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar.

Spel
In de driedemensionale game ‘Brood the making of’ staat het bakkersvak centraal. Tijdens het uitvoeren van de opdrachten leren de kinderen wat er allemaal bij komt kijken om brood te bakken. Sinds de introductie in januari hebben in totaal al 55.000 kinderen het spel gespeeld op de website.  

 

Reageer op dit artikel