nieuws

Verkiezing beste Bakkerij-innovatie 2009 / 2010

Nieuws

WAGENINGEN – Het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) nodigt alle (banket)bakkers/ondernemers uit om deel te nemen aan de verkiezing van de beste Bakkerij-innovatie over het tijdvak 2009 / 2010.

Verkiezing beste Bakkerij-innovatie 2009 / 2010

WAGENINGEN – Het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) nodigt alle (banket) bakkers/ondernemers uit om deel te nemen aan de verkiezing van de beste Bakkerij-innovatie over het tijdvak 2009 / 2010.

Wie de onderscheiding wint, wordt op 1 juni gehuldigd tijdens het Nationaal Bakkerij Gala te Ede. Morgen, vrijdag 9 april, wordt hierover een mailing verstuurd naar alle industriële en ambachtelijke (banket)bakkers/ondernemers. Het NBC wil de branche graag stimuleren tot het ontwikkelen van innovaties die het bedrijf, het product en uiteindelijk de gehele sector op een hoger niveau kunnen brengen. Aangezien de beste ideeën vaak ontstaan in het bedrijf zelf, worden de early innovators van harte opgeroepen zich met hun beproefde initiatief of bewezen vinding aan te melden.

Hoe kan worden meegedaan?
Op www.nbc.nl kan vanaf vrijdag 9 april het inschrijfformulier gedownload worden. Inzendingen moeten vóór 1 mei 2010 worden ingestuurd. De jury, onder voorzitterschap van Rob de Graaf, docent Innovatie & Marketing Nijenrode en directeur van het Innovation Leadership netwerk, komt tot vijf nominaties. Deze deelnemers worden uitgenodigd voor een presentatie in week 20.

Daaruit worden drie kandidaten geselecteerd waarvan de winnaar zal worden bekendgemaakt op het Nationaal Bakkerij Gala.

Foto: De titel ging in 2008 naar Bake Five met de ambachtelijk voorgebakken mini-broodjes.

 

 

 

Reageer op dit artikel